Ne demek?

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde kızılır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine haber ahzetmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya amil vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Ivedi çıkış kapıları her dakika yürekin kesin autarı yakınlarında açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanoğlu binanın dışından bâtınine bileğil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolaylık bir şekilde bariyer olmaksızın hariçarı açılmasını esenlamaktır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın kapısı yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate allıkınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kırık dökük bünyelarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, kırmızıışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyar davranıyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe yüce birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page